Sziklakert-Kertepites.hu

Kerti csobogó
Kerti csobogó, a kert oázisa
Written by Administrator
Saturday, 17 September 2011 12:03

Kerti csobogó

Víz mellett pihenni mindig csodásan nyugtató érzés. De előfordul néha, hogy nem a nyugalom, hanem inkább a felfrissülés élményére van szükség. Ezt a kerti csobogó teljesíti.

És talán hiányzik a csobogás, a sodrás, a víz mozgásának búgó, csordogáló vagy éppen lezúduló hangja. A vízcsobogás élménye kimondottan üdítően hat a lélekre. Ráadásul manapság már nem okoz gondot, ha a csobogás hangulatát valaki a saját kertjébe akarja vinni.

Mire kell ügyelni, hogy a kerti csobogó sokáig szép legyen?

•    Fontos a szivattyú szűrőberendezésének pontos, megfelelő elhelyezése, különben pórul járhat, hiszen könnyen duguláshoz vezet.

•    A kerti csobogó alfája és omegája a pontosan kimért szivattyú, mert ez gondoskodik arról, hogy annyi és olyan vízsugár törjön elő, amennyi kell.

•    Mivel a szivattyú árammal működik, ezért életveszélyes a szomszéd ezermesterre bízni a kiépítést, hiszen komoly biztonsági szempontok alapján kell, hogy történjen a beszerelés. Pl. ha a gyerek belenyúl a vízbe, ne rázza meg az áram.

•    További sarkalatos pont a speciális, stabil csőelhelyezés. Ez két fő dologért felelős: egyik, hogy miután elkészült ne spricceljen szanaszét a víz, hanem csak és kizárólag oda, ahová szeretnénk. Másik lényeges dolog, hogy a rossz csőelhelyezés következtében a földben is szivároghat a víz, sőt rövid időn belül nagy mennyiség is elfolyhat.

Kerti csobogókról itt olvashat bővebben >>>

Hívjon még ma: 20/945-45-49 vagy árajánlatkérési űrlaphoz, kattintson ide >>>

Nézze meg videónkat, és üdítse fel lelkét a vízcsobogás élményével!

Last Updated on Thursday, 01 September 2016 12:24