Sziklakert-Kertepites.hu

Asztali csobogó
Asztali csobogó, a természetes stresszoldó
Written by Administrator
Saturday, 17 September 2011 12:13

A mai rohanó világban nem árt, ha a lakásnak vagy akár irodának van egy olyan helyisége, ami oldja a napi stresszt.

Az asztali csobogó segítségével akár egy szobát, lakrész vagy irodarészt szélsebesen a nyugalom szigetévé lehet változtatni. Egy asztali csobogó a legalkalmasabb arra, hogy a kert varázslatos hangulatát egyszerűen és látványosan bevigyük a lakásba.


Az asztali csobogó több mint bugyborékoló víz

Az asztali csobogó csodás találmány, melynek segítségével a víz, idegeket kisimító, megnyugtató hangját hallva végezhetjük a napi teendőket lakásban, irodában egyaránt. Fő előnye a kis helyigénye, így elfér asztalon, ablakpárkányon, polcon egyaránt, nem kell külön bútordarabot beszerezni hozzá.

Egy igazi asztali csobogó:

  • Stressz oldó

A víz csobogó, csendesen folydogáló hangja úgy eltereli az ember figyelmét, hogy sem az utca zaja, sem más zavaró tényező nem zavarja napközben.

  • Hangulat

Ha olyan asztali csobogót választunk, amihez dekorvilágítás is társul, akkor egyben a szoba hangulatvilágítását is megoldottuk egyen.

  • Kiváló ajándék

Egy szép asztali csobogó remek ajándék barátoknak, ismerősöknek, nagyszülőknek, garantáltan nem fogja a padláson végezni.

  • Párásító

Azokban a szobákban, ahol száraz a levegő, egy szép asztali csobogóval egykettőre helyre állíthatjuk a levegő páratartalmát.
 

Vigye be lakásába Ön is, a kert megnyugtató hangulatát!

Hívjon a 20/945-45-49-en vagy árajánlatkérő űrlaphoz, kattintson ide>>>

 

 

Last Updated on Monday, 08 June 2015 10:23