Sziklakert-Kertepites.hu

Szobai csobogó
Szobai csobogó, a hangulatmester
Written by Administrator
Saturday, 17 September 2011 12:08

Szobai csobogóBizony előfordul, hogy az embernek (átmenetileg) nem adatik meg a saját kert vagy a kerti tó öröme. Ilyenkor érdemes olyan megoldásokat keresni, ami az adott lakásban kivitelezhető.

Például egy gondosan megtervezett szobai csobogó, még a legunalmasabb nappalit is oázissá változtatja. Nem beszélve arról, hogy még a család hangulatát, közérzetét is könnyedén a jó irányba tudja terelgetni, ami egyáltalán nem mellékes a családi béke megőrzése szempontjából.

 

Szobai csobogó - egy darab természet a lakásban

Egy új szekrény, új szőnyeg vagy festmény, mind feldobhatják a szobát. De nincs semminek olyan átütő hatása, mint amikor a régi szobánkba, egy új szobai csobogó kerül. Hiszen ilyenkor nemcsak a látvány más, hanem a hangzás is, nemcsak a szem kap új impulzusokat, hanem a fül is.

A mai rohanó világban már nem divat napi 6-8 órát dolgozni, sokan csak nagyon kevés időt töltenek otthon. Célszerű tehát az otthont olyan oázissá varázsolni, ahol valóban kipihenheti magát a család minden fáradt tagja. Erre kiváló eszköz lehet egy szobai csobogó beszerzése, ráadásul még az ismerősöket is elkápráztathatjuk vele, például egy üres szobasarokba vagy falrészhez építve.

 

Kiknek, hova ajánlom?

  • Panellakásokba ideális kellék arra, hogy a játszótér és az autók zaja kint maradjon, és bent kellemes hangulatot árasszon
  • Olyan társasházba, vagy sűrűn lakott városrésznél ajánljuk, ahol nincs lehetőség belső udvar, vagy kert kialakítására
  • Irodába, tárgyaló asztal mellé jó eszköz lehet a feszélyezett légkör feloldására, s ezáltal könnyebb ráhangolni a tárgyalófelet az üzletkötésre
  • Minden olyan családba, ahol fontos a levegő megfelelő páratartalma, hiszen egy jó szobai csobogó kiváló párásító is egyben.
     

 

Dobja fel a hangulatot a lakásban, és élvezze a békét, nyugalmat!

Kérjen árajánlatot a szobai csobogó elkészítéséhez, még ma: 20/945-45-49 vagy árajánlatkérő űrlaphoz, kattintson ide >>>

 

 

Last Updated on Monday, 02 February 2015 10:34