Sziklakert-Kertepites.hu

Kertfenntartás
Written by Administrator
Saturday, 17 September 2011 12:48

Kertfenntartás

Ha valaki nem kellő tájékozódás után vág bele a kert megépítésének, előfordulhat, hogy  ugyan szép lesz, de annyi munka lesz vele, hogy a tulajdonosa nem tudja élvezni. Végeredmény: a kertfenntartás nem kikapcsolódás, hanem nyűg.

Mielőtt belefogunk, érdemes tehát szakember véleményét kikérni, vagy kerttervezést, kertépítést igénybe venni, hiszen ilyenkor a kezdetben ráfordított összeg később busásan megtérül. Mivel a mai világban legtöbb embernek kevés az ideje, elmondhatjuk, hogy az a kertfenntartó, aki időt spórol nekünk, azt érdemes megfizetni.

 

Kertfenntartás

1. Aki előre tudja, hogy nem lesz ideje hétvégenként naphosszat a kertben tevékenykedni, az jobban teszi, ha olyan kerttípust választ, amelyek nem igényelnek sok utógondozást, ebben az esetben a család a kertbe inkább csak pihenni megy.

2. Ha a rohanós hétköznapok után, jól esik végre a szabadban tölteni a hétvégét, aktívan pihenni és kikapcsolódni, akkor érdemes olyan növényeket választani, amik kis ápolás után újjászületnek, így az alkotás öröme mindig fel fogja dobni a kertfenntartót.

3. Vannak olyanok, akik szinte biztosak benne, hogy nem lesz idejük a kertben dolgozgatni, de szeretik az igényes, látványos kertészeti megoldásokat, azoknak külső segítség, szakember igénybevételével a legkönnyebb elintézni a kertfenntartást.

Meseszép kertről álmodozik, csak épp nincs rá ideje?

Hívjon még ma, hogy szemet gyönyörködtető kertje lehessen: 20/945-45-49 vagy árajánlatkérő űrlaphoz, kattintson ide>>>

 

 

Last Updated on Thursday, 12 March 2015 10:23